Termeni și condiții

Prețul de achiziție al produselor din librăria Quantum

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + cheltuieli de expediție. Costurile privind livrarea cu Poșta Română sunt menționate în momentul finalizării comenzii. Acelea prin curierat rapid Cargus pot varia în funcție de localitatea de expediție, costul per kilogram și, dacă este cazul, costul kilometrilor suplimentari perceput de firma de curierat. Dacă prețul total în care se încadrează expediția nu depășește o sumă rezonabilă față de cea afișată în momentul comenzii (maximum 30 lei), clientul va fi facturat fără notificare prealabilă, iar în cazul în care el crește semnificativ din cauza kilometrilor suplimentari pe care serviciul de curierat rapid îi taxează în plus, Quantum Publishers va lua legătura cu clientul, telefonic sau prin mail, pentru a-i prezenta cele mai avantajoase soluții de expediție.

Transportul gratuit la comenzile care depășesc o anumită sumă afișată pe site, se realizează cu ajutorul Poștei Române. Comenzile cu transport gratuit care nu au fost ridicate de client, se reexpediază pe cheltuiala clientului.
Toate prețurile sunt exprimate în Lei.

Procedura de comandă
Clienții pot comanda produsele de pe www.quantumpublishers.ro online, cu ajutorul coșului de cumpărături sau prin emailul vanzari@quantumpublishers.ro
Comanda nu este considerată validă, dacă clientul nu a primit un mail de confirmare a recepției acesteia.
Clientul poate anula comanda prin e-mail în aceeași zi în care a fost plasată, până la ora 16.
Comanda nu mai poate fi anulată după ce clientul a primit prin e-mail confirmarea livrării coletului. Comenzile înregistrate pe www.quantumpublishers.ro  sau la mail vanzari@quantumpublishers.ro în zilele de Vineri dupa ora 15, și Sâmbăta sau Duminica vor fi expediate în ziua de Luni.
Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către www.quantumpublishers.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 3 zile clientul nu a trimis niciun răspuns, www.quantumpublishers.ro îşi asumă dreptul de a anula comanda.

Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă quantumpublishers.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 20 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului comandat. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

În timpul comenzii, clientul trebuie să furnizeze o adresă de expediție reală și un număr de telefon la care răspunde. În situațiile în care adresa este incompletă, este fictivă sau clientul nu răspunde la telefon, quantumpublishers.ro își rezervă dreptul de a anula comanda fără notificări prealabile.

Modalități de plată
Plata produselor comandate se poate face:
– Ramburs la primirea comenzii, prin Poșta Română sau Curier Rapid
În cazurile unor comenzi cu valoare mare Quantum Publishers își rezervă dreptul de a solicita o plată în avans în valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plată ce nu va fi returnată în caz de anulare a comenzii.
În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta quantumpublishers.ro are dreptul să solicite plata de despăgubiri şi va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.
În cazul unor confuzii privind modalitățile de plată și expediere, Quantum Publishers va contacta clientul prin email sau telefon, pentru lămurirea lor. Dacă acesta nu răspunde în termen de 10 zile comanda se va anula, quantumpublishers.ro rezervându-și dreptul de a refuza alte comenzi viitoare ale clientului respectiv.

Modalități de livrare:
Național:

– Prin curier rapid
– Prin Poșta Română

Internațional:
Livrările în străinătate se fac după ce clientul a fost anunțat prin mail sau telefon asupra costului expediției.

Returnarea produselor
Ordonanța de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță,  conferă cumpărătorului dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de firma livratoare în perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată pană la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. Quantum Publishers are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea Quantum Publishers îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.
În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificate de garanţie etc.). Totalitatea obligatiilor Quantum Publishers față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare a unui produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

Limitarea răspunderii
Quantum Publishers nu garantează accesul clienților pe site în orice moment, nefiind răspunzător de problemele tehnice, defecțiuni ale serverului sau conexiunii la internet, etc, cauzate de terți. De asemenea, accesul la site poate fi limitat din motive interne ale Quantum Publishers.
Totalitatea informațiilor de pe quantumpublishers.ro sunt cu titlu exemplificativ. Produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate online: copertă, aspect, culoare etc. Quantum Publishers își rezervă dreptul de a modifica oricând detaliile disponibile online ale produselor comercializate pe site.
În cazul în care Quantum Publishers se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la quantumpublishers.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare.
În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi nu poate primi produsele în maxim 10 zile, din vina sa, din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.
Quantum Publishers nu răspunde de conținutul cărților sau de comentariile postate de vizitatorii siteului. Quantum Publishers nu răspunde de conținutul siteurilor la care se ajunge prin linkuri.

Forța majoră
Nici clientul, nici Quantum Publishers nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale dacă asta s-a întâmplat din cauza unui eveniment de forță majoră.
Quantum Publishers își rezervă dreptul de a interzice accesul pe site anumitor clienți sau vizitatori fără notificare prealabilă.

Reducerile
Politica prețurilor sau a reducerilor este stabilită în totalitate de către Quantum Publishers. Prețul de cumpărare este acela afișat în momentul lansării comenzii.
Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil.

Transmitere email

Prin următoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaje în rubrica „contact” sau trimiterea de e-mail-uri adresate quantumpublishers.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate exclusiv de activitatea www.quantumpublishers.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date quantumpublishers.ro la cererea scrisă a clientului.

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  S.C. QUANTUM PUBLISHERS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.
Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Dispozitii finale
Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare.