Siteul www.quantumpublishers.ro, numit în continuare quantumpublishers.ro este proprietatea SC Quantum Publishers SRL, inregistrata in Domnești, Ilfov, str Bubica, CUI 35301421, Nr. Registrul Comerțului: J23/4334/2015, contact email: office@quantumpublishers.ro
Navigarea pe site – vizitarea sau cumpărarea produselor –  echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor si condițiilor cuprinse în acest document de către orice client.

Citirea completa a documentului este obligatorie.
quantumpublishers.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire în orice moment, fără niciun fel de notificare prealabilă
În cazul unor divergențe sau neînțelegeri între quantumpublishers.ro și Cumpărător, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul  efectuării comenzii.

 1. DEFINIȚII

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul quantumpublishers.ro
Cumpărător – orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă
Vânzător – SC Quantum Publishers SRL, înregistrată în Domnești, Ilfov, str Bubica, nr 31, CUI 35301421, Nr. Registrul Comerțului: J23/4334/2015, contact email: office@quantumpublishers.ro
Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzator si Cumpărător prin care Cumpărătorul își exprimă intentia de a achizitiona Produse sau Servicii si să facă plata acestora.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzător Cumpărătorului.
Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă si să livreze Produsele si Serviciile iar Cumpărătorul este de acord să achizitioneze, să primeasca si să facă plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat ce prestează servicii de curerat rapid în system door-to-door
Poșta Română – societate prestatoare de servicii de expeditie în care Cumpărătorul ridică coletul ce conține Comanda de la oficiul postal de care aparține.

 1. DISPOZIȚII CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul quantumpublishers.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare telefonică sau prin e-mail prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
Daca Vânzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si Conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Continutul site-ului quantumpublishers.ro (imagini, texte, grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea  SC QUANTUMPUBLISHERS.SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul SC QUANTUM PUBLISHERS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@quantumpublishers.ro.

 1. EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

SC QUANTUM PUBLISHERS SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la quantumpublishers.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, quantumpublishers.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
Quantum Publishers nu garantează accesul clienților pe site în orice moment, nefiind răspunzător de problemele tehnice, defecțiuni ale serverului sau conexiunii la internet, etc, cauzate de terți. De asemenea, accesul la site poate fi limitat din motive interne ale Quantum Publishers.
Totalitatea informațiilor de pe quantumpublishers.ro sunt cu titlu exemplificativ. Produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate online: copertă, aspect, culoare etc. Quantum Publishers își rezervă dreptul de a modifica oricând detaliile disponibile online ale produselor comercializate pe site.
În cazul în care Quantum Publishers se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la quantumpublishers.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare.
În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi nu poate primi produsele în maxim 10 zile, din vina sa, din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.
SC QUANTUM PUBLISHERS SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea comentariilor postate de către vizitatori pe site. Ele sunt asumate în întregime de autorii respectivelor material și nu implică responsabilitatea solidară a quantumpublishers.ro.
quantumpublishers.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate sau derizorii.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite doar in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar quantumpublishers.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Quantum Publishers nu răspunde de conținutul cărților sau de comentariile postate de vizitatorii siteului.
Quantum Publishers își rezervă dreptul de a interzice accesul pe site anumitor clienți sau vizitatori fără notificare prealabilă.

 1. LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului quantumpublishers.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul folosit este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu quantumpublishers.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.
quantumpublishers.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 1. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

SC QUANTUM PUBLISHERS SRL, CUI: 35301421 | Reg. Com.: J23/4334/2015, Ilfov, Domnesti, declară că toate datele personale sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal, dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim.

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, quantumpublishers.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 • Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe quantumpublishers.ro, informarea utilizatorilor/cumpărătorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
 • Astfel, quantumpublishers.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 • Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
 • Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.
 • quantumpublishers.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul quantumpublishers.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 • Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
 • De asemenea, quantumpublishers.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.
 • Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteți folosi următoarele metode:

 • Pentru a accesa/vizualiza/modifica/descărca/șterge datele Dvs. cu caracter personal referitoare la contul de client quantumpublishers.ro accesati pagina Contul meu (dacă aveți  cont, plasarea unei comenzi pe siteul quantumpublishers.ro nu este conditionata de crearea unui cont)
 • Pentru alte informații/cereri/plângeri referitoare la datele Dvs. cu caracter personal ne puteți contacta electronic la adresa de e-mail office@quantumpublishers.ro. Timpul de răspuns este de maximum 30 zile.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Colectăm informații diverse, în funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.
În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

 • Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon.
 • Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate
 • Date demografice – țara.

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

 • Numele și datele de contact – adresa de e-mail și numele.
 • Date demografice – țara.

În plus, procesăm următoarele date personale:

 • Detalii din mesajele dintre quantumpublishers.ro și client
 • Înregistrări despre comportamentul pe paginile Web administrate de quantumpublishers.ro

SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:
Procesarea comenzilor de produse sau servicii

 • comandate prin pagina noastră Web, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).

Notificarea privind disponibilitatea produselor.

 • În cazul în care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.

Comunicarea.

 • Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat.
 • De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveți produse în coșul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a obține informații suplimentare, dacă este cazul.

Îmbunătățirea serviciilor.

 • Folosim datele pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcții noi și, totodată, pentru a lua decizii informate, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri și din nevoia de a îmbunătăți serviciile prestate, pentru menținerea competitivității.
 • Pentru a asigura protecția adecvată a drepturilor şi a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate în vederea îmbunătățirii serviciilor.

Protecție, securitate și soluționarea disputelor.

 • Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre, pe baza interesului legitim.

Oferte de marketing.

 • Scrisoarea informativă trimisă prin e-mail (comunicări comerciale)
 • Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la produse similare celor cumpărate.
 • Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail. Pentru dezabonare, puteți contacta, de asemenea, direct serviciul nostru clienți la mail office@quantumpublishers.ro
 • În cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact în aceste scopuri. Vom reîncepe utilizarea acestora doar dacă vă înscrieți sau dacă le solicitați în mod expres.
 • Ofertele de marketing afișate pot fi selectate pe baza altor informații dobândite despre dvs. în decursul timpului, plecând de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate şi de la datele privind utilizarea produselor și a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informații furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afișate, produsele vizitate).
 • Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.
 • Aveți dreptul să obiectați oricând şi gratuit față de o astfel de prelucrare la mail office@quantumpublishers.ro.
 • Prelucrarea cookie-urilor din paginile Web operate de quantumpublishers.ro

TRANSFERUL DATELOR PERSONALE CATRE TERTI

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.
Deoarece este necesar pentru oferirea de produse și servicii, SC QUANTUM PUBLISHERS SRL va prelucra datele personale cu scopul de a asigura buna functionare a contractului de cumpărare dintre SC QUANTUM PUBLISHERS SRL și cumpărător și, conform legii, pe baza unui interes legitim, le poate oferi:

 • companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului
 • altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor;
 • terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract cu dvs.;
 • autorităților publice (de exemplu, poliției)
 • terților care efectuează sondaje printre clienți

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI DURATA STOCARII ACESTORA

Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context, am dori să vă atenționăm că este absolut necesar să nu divulgați datele dumneavoastră de acces unor terțe persoane, iar, după încheierea sesiunii dvs. în contul de client, să închideți întotdeauna fereastra browser-ului, în special în cazul în care folosiți computerul în comun cu alți utilizatori.  quantumpublishers.ro nu își asumă responsabilitatea abuzurilor în privința unor parole folosite.

TIMPUL DE PROCESARE

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

 • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garantare al dreptului de retur
 • pe durata cât SC QUANTUM PUBLISHERS SRL, în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

DREPTURILE SUBIECTILOR DATELOR

În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.
În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
De asemenea, aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. responsabilului cu protecția datelor sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca  SC QUANTUM PUBLISHERS SRL să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

PAGINI WEB

Paginile noastre folosesc așa-numitele cookie, pentru ca oferta noastră să fie relevantă, interesantă şi plăcută pentru dvs. Cookie-urile sunt mici fișiere de text, stocate pe computerul sau pe smartphone-ul dvs. sau pe alt aparat şi care sunt utilizate de browser-ul dvs. Web. Utilizăm cookie-uri în scopuri precum:

 • funcționalitatea corectă a coșului de cumpărături, pentru a finaliza comanda cât mai simplu posibil
 • reamintirea datelor de conectare, astfel încât să nu fie necesar ca acestea să fie introduse în mod repetat
 • personalizarea cât mai bună a paginilor noastre Web, conform cerințelor dumneavoastră, prin monitorizarea vizitelor dvs., a deplasării dvs. pe site și a funcțiilor utilizate

Unele cookie-uri pot colecta informații utilizate ulterior de terți și care, de exemplu, suportă în mod direct activitățile noastre promoționale (așa-numitele. „cookie-uri ale terților”). De exemplu, informațiile despre produsele achiziționate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agenții de publicitate, în vederea vizualizării şi a personalizării banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le vizualizați. De reținut că nu este posibilă identificarea dvs. pe baza acestor date.

UTILIZAREA FISIERELOR COOKIE

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se pot clasifica în două categorii. Cele de scurtă durată, așa-numitele „cookie-uri de sesiune“, sunt șterse de îndată ce părăsiți pagina noastră Web. Cele de lungă durată, așa-numitele „cookie-uri persistente” rămân stocate pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp sau până când le ștergeți manual (persistența fișierelor cookie pe dispozitivul dvs. depinde de setarea acestora și de setările browser-ului dvs.).

Cookie-urile poate fi clasificate și după funcționalitate:

 • analitice, care ne ajută să îmbunătățim confortul utilizatorilor pe site-ul nostru, dat fiind că înțelegem cum îl folosesc utilizatorii
 • de conversie, care ne permit analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
 • de urmărire (tracking), care, în combinație cu cele de conversie, ajută la analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
 • de remarketing, folosite pentru a personaliza conținutul reclamelor și a le ținti corect
 • esențiale, importante pentru funcționalitatea de bază a site-ului

REFUZAREA FISIERELOR COOKIE

Setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dvs. de Internet. În setarea implicită, majoritatea browserelor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browserului, puteți refuza aceste cookies sau le puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special.

LINKURI

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri Web care sunt practice şi conțin informații utile. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri pot fi deținute și operate de alte companii și organizații, care pot avea alte politici de securitate și de protecție a datelor personale. Compania noastră nu are niciun control în ceea ce privește informațiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin intermediul acestor pagini Web și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acestea.
Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Politici, contactați-ne  la adresa de e-mail quantumpublishers.ro

 1. PREȚUL DE ACHIZIȚIE AL RODUSELOR DIN LIBRARIA quantumpublishers.ro

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + cheltuieli de expediție. Costurile privind livrarea cu Poșta Română sunt menționate în momentul finalizării comenzii.
Costurile privind livrarea prin curier rapid sunt menționate în momentul finalizării comenzii. În cazuri izolate însă ele pot varia în funcție de localitatea de expediție, costul per kilogram și, dacă este cazul, costul kilometrilor suplimentari perceput de firma de curierat. Dacă prețul total în care se încadrează expediția nu depășește o sumă rezonabilă față de cea afișată în momentul comenzii (maximum 30 lei), clientul va fi facturat fără notificare prealabilă, iar în cazul în care el crește semnificativ din cauza kilometrilor suplimentari pe care serviciul de curierat rapid îi taxează în plus, Quantum Publishers va lua legătura cu clientul, telefonic sau prin mail, pentru a-i prezenta cele mai avantajoase soluții de expediție.
Transportul gratuit la comenzile care depășesc o anumită sumă afișată pe site, se realizează cu ajutorul Poștei Române sau Curier Rapid. Comenzile cu transport gratuit care nu au fost ridicate de client, se reexpediază pe cheltuiala clientului.
Toate prețurile sunt exprimate în Lei și conțin TVA.

 1. PROCEDURA DE COMANDA

Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinata de aceste erori, ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc.
quantumpublisher.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In această situație, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Cumpărătorului. Totodata, in acest caz, quantumpublishers.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Cumpărător ca urmare a intarzierii in livrarea Comenzii.
Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant quantumpublishers.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil – e-mail/ telefon – pentru confirmarea a Comenzii.
SC QUANTUM PUBLISHERS SRL a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, quantumpublishers.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitatile care pot aparea in completarea de catre Cumpărător a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
Clienții pot comanda produsele de pe www.quantumpublishers.ro online, cu ajutorul coșului de cumpărături sau prin emailul vanzari@quantumpublishers.ro
Comanda nu este considerată validă dacă clientul nu a primit un mail de confirmare a recepției acesteia.
Clientul poate anula comanda prin e-mail în aceeași zi în care a fost plasată, până la ora 16.
Comanda nu mai poate fi anulată după ce clientul a primit prin e-mail confirmarea livrării coletului. Comenzile înregistrate pe www.quantumpublishers.ro  sau la mail vanzari@quantumpublishers.ro în zilele de Vineri, Sâmbăta sau Duminica vor fi expediate în ziua de Luni.
Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către www.quantumpublishers.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 3 zile clientul nu a trimis niciun răspuns, www.quantumpublishers.ro îşi asumă dreptul de a anula comanda.
În cazul produselor cu stoc epuizat, clientul va fi sunat și înștiințat. Clientul poate aștepta reapariția titlului pe stoc sau poate renunț la comanda, fara avea dreptul să emita pretentii catre www.quantumpublishers.ro.
Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă quantumpublishers.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 20 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului comandat. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.
În timpul comenzii, clientul trebuie să furnizeze o adresă de expediție reală și un număr de telefon la care răspunde. În situațiile în care adresa este incompletă, este fictivă sau clientul nu răspunde la telefon, quantumpublishers.ro își rezervă dreptul de a anula comanda fără notificări prealabile.

 1. MODALITĂȚI DE PLATĂ
  Plata produselor comandate se poate face:
  – Prin Transfer Bancar în contul Quantum Publishers, care se gaseste în confirmarea comenzii pe mailul clientului,
  – Ramburs la primirea comenzii, prin Poșta Română sau Curier Rapid
  – Cu card bancar prin EuPlătesc.ro

  Detaliile cardului folosit de client pentru plata cu cardul a cumparaturilor din magazinul quantumpublishers.ro nu pot fi accesate de catre Quantum Publishers, ci doar de catre procesatorul de plati online. In pasul de introducere efective a detaliilor cardului folosit pentru plata online, se precizeaza si identitatea operatorului de plati online.

  Aceasta constituie o masura de siguranta care presupune redirectionarea clientului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.  

  În cazurile unor comenzi cu valoare mare la care se solicită plata ramburs la primirea coletului Quantum Publishers își rezervă dreptul de a solicita o plată în avans în valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plată ce nu va fi returnată în caz de anulare a comenzii.
  În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta quantumpublishers.ro are dreptul să solicite plata de despăgubiri şi va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.
  În cazul unor confuzii privind modalitățile de plată și expediere, Quantum Publishers va contacta clientul prin email sau telefon, pentru lămurirea lor. Dacă acesta nu răspunde în termen de 10 zile comanda se va anula, quantumpublishers.ro rezervându-și dreptul de a refuza alte comenzi viitoare ale clientului respectiv.

 1. MODALITATI DE LIVRARE
  Național:
  – Prin curier rapid
  – Prin Poșta Română
  – Internațional:Livrările în străinătate se fac după ce clientul a fost anunțat prin mail sau telefon asupra costului expediției și și-a exprimat acordul asupra lui.
 1. RETURNAREA PRODUSELOR
  Ordonanța de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță,  conferă Cumpărătorului dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de firma livratoare în perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată pană la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. Quantum Publishers are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile Cumpărătorului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea Quantum Publishers îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.
  În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificate de garanţie etc.). Totalitatea obligatiilor Quantum Publishers față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare a unui produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.
 1. REDUCERILE ȘI PROMOȚIILE

Politica prețurilor, a reducerilor și a promoțiilor este stabilită în totalitate de către Quantum Publishers. Prețul de cumpărare este acela afișat în momentul lansării comenzii.
Promoțiile cu cărți cadou sau cadouri la acumularea unei anumite sume în coșul de cumpărături se oferă o singură dată unui singur client. Quantum Publishers poate refuza onorarea comenzilor dacă există suspiciunea că un singur client face mai multe comenzi cu scopul de a primi mai multe cadouri.
Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil.

 1. TRANSMITERE EMAIL

Prin următoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaje în rubrica CONTACT sau trimiterea de e-mail-uri adresate quantumpublishers.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate exclusiv de activitatea quantumpublishers.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date quantumpublishers.ro la cererea scrisă a clientului.

 1. INREGISTRAREA UNUI CONT PE SITE – CONT DE UTILIZATOR

Pentru crearea unui cont pe site-ul quantumpublishers.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.
quantumpublishers.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca utilizatorul a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 1. LIVRARE

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

 1. CONDITII DE LIVRARE PRIN CURIER RAPID

La solicitarea Vânzătorului sau a Curierului, Cumpărătorul va face dovada identitatii sale, daca se consideră necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
In cazul in care Cumpărătorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Cumpărătorul nu indeplineste conditiile de mai sus.
In cazul livrarii la locul de munca al Cumpărătorului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Cumpărătorul trebuie sa se asigure ca poate receptiona Comanda.
Cumpărătorul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre quantumpublishers.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Cumpărător la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 1. CONDITII DE LIVRARE PRIN POSTA ROMÂNĂ

Comenzile pentru care se solicită transport prin Posta Romana sunt procesate în termen de 7 zile lucrătoare.
Coletele vor putea fi ridicate de la oficiul postal de care aparține Cumpărătorul în termen de 10 zile de la data sosirii la oficiu.
Lucrătorul oficiului postal va elibera coletul doar pe baza unui act de identitate ale cărui date să corespundă cu cele de pe colet.

 1. RECEPTIA PRODUSELOR

CUMPĂRĂTORUL se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Deasemenea, Cumpărătorul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.
La ridicarea Comenzii de la posta romana, clientul va verifica integritatea coletului, și dacă constată probleme, va trebui să refuze să primească, să achite costul Comenzii și să semneze documentul de primire.
Prin semnarea fara obiectiuni a documentelor de livrare de catre Cumpărător la momentul receptiei Produsului, Cumpărătorul recunoaste in mod expres primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate, iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale Produselor nu va fi luata in considerare.

19: REGULAMENT – CONDIȚII DE PARTICIPARE / ÎNSCRIERE LA CONCURSURI

Quantum Publishers organizează concursuri pe rețelele sociale sau pe pagini web, la care oferă premii în cărți sau alte produse, la alegerea sa.
Concursurile au o dată de început și o dată de încheiere, menționate în textul Concursului. Quantum Publishers nu este responsabil pentru inscrierile in Concursuri efectuate înainte sau după aceste date.
Concursurile sunt organizate și susținute financiar exclusiv de Quantum Publishers. În cazul în care va exista unul sau mai mulți co-organizatori, acest lucru va fi anunțat în textul concursului.
La aceste Concursuri pot participa persoanele fizice, cu varsta de minim 18 (optsprezece) ani impliniti pana la data inscrierii in Concurs, din Romania, care acceptă condiţiile prezentului Regulament. Persoanele minore nu se pot inscrie la Concursuri.
Nu se pot înscrie la Concursuri angajatii Quantum Publishers, persoanelor imputernicite, sotii, sotiile si rudele de gradul intai (parinti, copii) ale angajatilor.
Nu se acceptă înscrieri la concursurile Quantum Publishers de la:
– conturile administrate de mai multe persoane (pagini comune)
– conturi ale unor produse, branduri sau companii
– conturi publice fără conținut (fara postari publice postate periodic), sau conturi create special pentru concursuri al caror continut cuprinde majoritar distribuiri de postari de concursuri / tombole.
Aceste conturi vor fi excluse automat de la tragerea la sorți.
Dacă, printr-o eroare, un astfel de cont apare ca fiind câștigător, Quantum Publishers își rezervă dreptul de a anula extragerea și de a organiza alta.
Castigatorii nu au posibilitatea sa primeasca contravalorea in bani sau in alte obiecte a premiilor si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in niciun fel. Premiul atribuit nu poate fi transferat unei alte persoane.
Quantum Publishers nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorul a furnizat date si/ sau informatii incorecte ce duc la imposibilitatea acordarii premiului.
Câștigătorii vor fi anunțați printr-o postare in termen de 7 (șapte) zile lucratoare de la data încheierii concursului, pe rețeaua socială sau pagina web unde a fost organizat.
Pentru validarea si trimiterea premiului, câștigătorii vor trimite datele necesare expediției premiului in maximum 2 (doua) zile calendaristice de la data publicarii anuntului privind potentialii castigatori prin mesaj privat sau la mail office@quantumpublishers.ro, pe rețeaua socială sau pe pagina web pe care s-a organizat concursul.
In cazul in care un castigator nu poate fi contactat sau nu va transmite informatiile necesare validarii in termenul specificat mai sus, acesta va fi invalidat, iar Quantum Publishers va apela la rezerve, urmand aceeasi procedura de validare a unui alt câștigător.
Premiile vor fi trimise castigatorilor validati final in termen maxim de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la data validarii a fiecaruia dintre castigatorii premiilor (primirii informatiilor mentionate la paragraful de mai sus).
Quantum Publishers nu va putea fi tinut responsabil de aparitia niciuneia dintre urmatoarele situatii care poate duce la neacordarea premiilor Concursurilor:
– Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective din motive independente de Quantum Publishere ori netrimiterii datelor necesare expedierii premiilor de catre castigatorii validati.
– Pierderile sau intarzierile inscrierilor intampinate pe platformele retelelor sociale sau paginilor web, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Quantum Publishers, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de furnizorul de Internet / conexiunea Internet a participantului.
– Imposibilitatea de a accesa linkurile furnizate în textul concursurilor din motive independente de Quantum Publishers.
– Imposibilitatea Quantum Publishers de a contacta castigatorii, din motive independente de acesta.
– Quantum Publishers nu va fi raspunzator de nerespectarea de catre participanti si castigatori ai premiilor a oricarei conditii sau al oricarui termen cuprins in prezentul Regulament precum si necomunicarea de catre participanti si respectiv castigatori ai premiilor a tuturor datelor de expediere a premiului si informatiilor precizate in prezentul Regulament.
– Quantum Publishers nu va fi raspunzator pentru niciunul dintre prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre castigator in legatura cu premiile castigate, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.
– Quantum Publishers este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau de tentativa de frauda a concursurilor, a sistemului folosit, precum si in cazul oricarui abuz sau orice alte fapte sau tentative care ar putea afecta imaginea Quantum Publishers.
– Quantum Publishers își rezervă dreptul de a refuza cât și de a restrictiona procesarea unei inscrieri, în cazul în care există suspiciuni de fraudă din partea utilizatorilor prin actiuni sau inactiuni cu caracter sau potential fraudulos privitoare la utilizarea de beneficii / castiguri acordate prin intermediul platformei prin utilizarea de informații/identități false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, modificarea sau accesarea informatiilor de pe pagini web sau sisteme informatice, prin inserarea sau manipularea unor scripturi daunatoare sau care au ca efect actiuni sau inactiuni daunatoare, modificarea codului sursă al paginii precum si orice alte tipuri de actiuni sau inactiuni cu caracter fraudulos sau care implica falsuri informatice, detinere de instrumente in vederea de falsificari de valori, accesarea, interceptarea perturbarea sau alterarea integritatii informatice sau datelor ori sistemelor informatice, desfasurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe ilegale sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele Quantum Publishers sau corecta desfasurare a concursului.
Participarea / înscrierea la Concursurile organizate de către Quantum Publishers implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Participantii care au pierdut calitatea de castigatori nu au dreptul sa solicite prin niciun alt mijloc atribuirea de premii.

20. FORTA MAJORĂ

Niciuna dintre Partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora. In sensul prezentului articol, forta majora reprezinta un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, care nu se datoreaza intentiei sau culpei acestora, intervenit dupa intrarea in vigoare a Contractului si care impiedica partile contractante sa-si execute, total sau partial, obligatiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, miscarile sociale, incediile, inundatiile sau orice alte calamitati naturale sau restrictii aparute ca urmare ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavand un caracter limitativ, ci enuntiativ. Conflictele de munca nu reprezinta forta majora. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extreme de costisitoare executarea obligatiilor oricareia dintre Parti.
Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta Parte in termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze inauntrul acestui termen dovezi necesare in acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forta majora este obligata sa informeze cealalta Parte cu privire la incetarea cazului de forta majora. In situatia in care nu se face notificarea, Partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de Forta majora.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, fiecare Parte va avea dreptul sa notifice celeilalte Parti incetarea de plin drept a acestui Contract, fara ca vreuna din Parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

21. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

22. DISPOZITII FINALE

Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.
Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre SC QUANTUM PUBLISHERS SRL si Cumparator.
Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare.