POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

SC QUANTUM PUBLISHERS SRL, CUI: 35301421 | Reg. Com.: J23/4334/2015, Ilfov, Domnesti, declară că toate datele personale sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal, dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim.

  • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, quantumpublishers.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  • Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe quantumpublishers.ro, informarea utilizatorilor/cumpărătorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
  • Astfel, quantumpublishers.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
  • Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
  • Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.
  • quantumpublishers.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul quantumpublishers.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
  • Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
  • De asemenea, quantumpublishers.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.
  • Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteți folosi următoarele metode:

  • Pentru a accesa/vizualiza/modifica/descărca/șterge datele Dvs. cu caracter personal referitoare la contul de client quantumpublishers.ro accesati pagina Contul meu
  • Pentru alte informații/cereri/plângeri referitoare la datele Dvs. cu caracter personal ne puteți contacta electronic la adresa de e-mail office@quantumpublishers.ro. Timpul de răspuns este de maximum 30 zile.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Colectăm informații diverse, în funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.

În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

  • Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon.
  • Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate
  • Date demografice – țara.

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

  • Numele și datele de contact – adresa de e-mail și numele.
  • Date demografice – țara.

În plus, procesăm următoarele date personale:

  • Detalii din mesajele dintre quantumpublishers.ro și client
  • Înregistrări despre comportamentul pe paginile Web administrate de quantumpublishers.ro

 

SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:

Procesarea comenzilor de produse sau servicii

  • comandate prin pagina noastră Web, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).

Notificarea privind disponibilitatea produselor.

  • În cazul în care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.

Comunicarea.

  • Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat.
  • De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveți produse în coșul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a obține informații suplimentare, dacă este cazul.

Îmbunătățirea serviciilor.

  • Folosim datele pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcții noi și, totodată, pentru a lua decizii informate, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri și din nevoia de a îmbunătăți serviciile prestate, pentru menținerea competitivității.
  • Pentru a asigura protecția adecvată a drepturilor şi a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate în vederea îmbunătățirii serviciilor.

Protecție, securitate și soluționarea disputelor.

  • Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre, pe baza interesului legitim.

Oferte de marketing.

  • Scrisoarea informativă trimisă prin e-mail (comunicări comerciale)
  • Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la produse similare celor cumpărate.
  • Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail. Pentru dezabonare, puteți contacta, de asemenea, direct serviciul nostru clienți la mail office@quantumpublishers.ro
  • În cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact în aceste scopuri. Vom reîncepe utilizarea acestora doar dacă vă înscrieți sau dacă le solicitați în mod expres.
  • Ofertele de marketing afișate pot fi selectate pe baza altor informații dobândite despre dvs. în decursul timpului, plecând de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate şi de la datele privind utilizarea produselor și a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informații furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afișate, produsele vizitate).
  • Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.
  • Aveți dreptul să obiectați oricând şi gratuit față de o astfel de prelucrare la mail office@quantumpublishers.ro.
  • Prelucrarea cookie-urilor din paginile Web operate de quantumpublishers.ro

TRANSFERUL DATELOR PERSONALE CATRE TERTI

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.

Deoarece este necesar pentru oferirea de produse și servicii, SC QUANTUM PUBLISHERS SRL va prelucra datele personale cu scopul de a asigura buna functionare a contractului de cumpărare dintre SC QUANTUM PUBLISHERS SRL și cumpărător și, conform legii, pe baza unui interes legitim, le poate oferi:

  • companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului
  • altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor;
  • terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract cu dvs.;
  • autorităților publice (de exemplu, poliției)
  • terților care efectuează sondaje printre clienți

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor.

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI DURATA STOCARII ACESTORA

Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context, am dori să vă atenționăm că este absolut necesar să nu divulgați datele dumneavoastră de acces unor terțe persoane, iar, după încheierea sesiunii dvs. în contul de client, să închideți întotdeauna fereastra browser-ului, în special în cazul în care folosiți computerul în comun cu alți utilizatori quantumpublishers.ro nu își asumă responsabilitatea abuzurilor în privința unor parole folosite.

 

TIMPUL DE PROCESARE

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

  • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garantare al dreptului de retur
  • pe durata cât SC QUANTUM PUBLISHERS SRL, în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

 

DREPTURILE SUBIECTILOR DATELOR

În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.

În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. responsabilului cu protecția datelor sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca  SC QUANTUM PUBLISHERS SRL să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

 

PAGINI WEB

Paginile noastre folosesc așa-numitele cookie, pentru ca oferta noastră să fie relevantă, interesantă şi plăcută pentru dvs. Cookie-urile sunt mici fișiere de text, stocate pe computerul sau pe smartphone-ul dvs. sau pe alt aparat şi care sunt utilizate de browser-ul dvs. Web. Utilizăm cookie-uri în scopuri precum:

  • funcționalitatea corectă a coșului de cumpărături, pentru a finaliza comanda cât mai simplu posibil
  • reamintirea datelor de conectare, astfel încât să nu fie necesar ca acestea să fie introduse în mod repetat
  • personalizarea cât mai bună a paginilor noastre Web, conform cerințelor dumneavoastră, prin monitorizarea vizitelor dvs., a deplasării dvs. pe site și a funcțiilor utilizate

Unele cookie-uri pot colecta informații utilizate ulterior de terți și care, de exemplu, suportă în mod direct activitățile noastre promoționale (așa-numitele. „cookie-uri ale terților”). De exemplu, informațiile despre produsele achiziționate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agenții de publicitate, în vederea vizualizării şi a personalizării banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le vizualizați. De reținut că nu este posibilă identificarea dvs. pe baza acestor date.

 

UTILIZAREA FISIERELOR COOKIE

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se pot clasifica în două categorii. Cele de scurtă durată, așa-numitele „cookie-uri de sesiune“, sunt șterse de îndată ce părăsiți pagina noastră Web. Cele de lungă durată, așa-numitele „cookie-uri persistente” rămân stocate pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp sau până când le ștergeți manual (persistența fișierelor cookie pe dispozitivul dvs. depinde de setarea acestora și de setările browser-ului dvs.).

Cookie-urile poate fi clasificate și după funcționalitate:

  • analitice, care ne ajută să îmbunătățim confortul utilizatorilor pe site-ul nostru, dat fiind că înțelegem cum îl folosesc utilizatorii
  • de conversie, care ne permit analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
  • de urmărire (tracking), care, în combinație cu cele de conversie, ajută la analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
  • de remarketing, folosite pentru a personaliza conținutul reclamelor și a le ținti corect
  • esențiale, importante pentru funcționalitatea de bază a site-ului

REFUZAREA FISIERELOR COOKIE

Setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dvs. de Internet. În setarea implicită, majoritatea browserelor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browserului, puteți refuza aceste cookies sau le puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Microsoft Edge

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

Pentru a opta sa nu mai fii urmarit de Google Analytics te rugam sa vizitezi urmatorul link

Informatii specifice cu privire la problemele de confidentialitate legate de publicitatea pe internet.

 

LINKURI

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri Web care sunt practice şi conțin informații utile. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri pot fi deținute și operate de alte companii și organizații, care pot avea alte politici de securitate și de protecție a datelor personale. Compania noastră nu are niciun control în ceea ce privește informațiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin intermediul acestor pagini Web și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acestea.

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Politici, contactați-ne  la adresa de e-mail quantumpublishers.ro

DECLARARE COOKIE