„Combinația perfectă între Tolkien și George Martin.”

În această poveste epică, vei fi alături de o tânără eroină în timp ce își descoperă destinul și se confruntă cu răul suprem care îi amenință lumea.

49,99 lei

34,99 lei

Ce spun cei care au citit...

„Fanilor Stăpânului Inelelor vreau să le spun că avem o scriitoare demnă de Tolkien, iar pentru cei iubitori de cărți care să îi surprindă, le spun că romanul de față este tot ceea ce au nevoie.”
Raluca Alina Iorga
Scriitor
„O carte pe care am citit-o cu sufletul la gură. Autoarea dovedește că este o demnă urmașă a lui Tolkien. Felicitări pentru lumea magică pe care ai zugrăvit-o pentru noi, cititorii!„
Dana Petraru
Cititor
„Raeran este elful care l-a detronat în sufletul meu pe Legolas!!! Cred că asta spune tot! Ca să nu mai spun ca fiecare dintre personaje, oameni și elfi, sunt impresionanți!”
Geo Marcovici
Cititor

  „Mister, suspans, incertitudine… toate acestea sunt ingredientele unei rețete de fantasy excepțional, unde elementele de originalitate se împletesc armonios cu tehnica elevată a scriiturii și cu talentul de povestitor.”

literaturapetocuri.ro

Fragment din carte

    M-am strecurat în bucătărie și, până au coborât ai mei, am gustat din tot ce pregătise Yamal pentru micul dejun, mâncând direct din oalele de pe soba de gătit. Bucătăreasa mi-a dat peste mână de vreo câteva ori și a strigat că mă va pârî mamei, apoi, văzând că nu mă opream din amușinat bucatele, m-a lăsat în plata Domnului.
    — Și…, sfârși ea monologul supărat, mai pune-ți și tu haine de fată! O să te măriți când mi-oi vedea eu ceafa dacă porți zdrențele astea țărănești. Nu te deosebești cu nimic de noi, servitorii.
    Una dintre mâțele ei negre se oprise lângă vârful pantofului meu, urmărind cu ochi lăcrimoși, măriți de poftă, cum duceam la gură lingura cu smântână. Am dat roată cu privirea după Yamal, fiindcă știam că o enervează ca pisicile ei să fie hrănite și cu altceva în afară de resturile de la masă, foarte generoase de altfel.

    „Se învață prost!”, bombănea ea.
Am umplut lingura cu vârf și am deșertat conținutul sub masă, postându-mă în dreptul ei pentru ca bucătăreasa să nu observe. Crima mea ar fi rămas nedescoperită dacă cealaltă pisică nu ar fi fost atrasă de miros și n-ar fi năvălit peste surata ei. Un cor de mârâituri și scuipături pisicești au explodat de sub masă, atrăgând atenția lui Yamal, care s-a apropiat și s-a aplecat să vadă ce stârnise felinele.
    Când și-a îndreptat spatele, roșie la față de furie, eu goneam deja pe ușa spre salon.
    — Afurisito! scrâșni bătrâna. Pun eu mâna pe tine! Să vezi ce mi te-oi smotoci! Tu mi-ai stricat pisicile! Din cauza ta au prins curaj de-și bagă mustățile în oalele mele cu mâncare. Ah!
    Unui străin i s-ar fi părut strigător la cer s-o vadă pe Yamal tratându-mă ca și când aș fi fost o slujnică, însă pentru mine era firesc. Era adevărat că bucătăreasa știa să fie și formală, bățoasă de parcă ar fi apretat hainele prea tare, rece ca un sloi, dar o făcea doar când era foarte supărată pe mine. Trăia de copil pe domeniul Toril, văzuse toți fiii și fiicele nobilului meu tată născându-se între zidurile castelului, unora dintre ei le-a fost chiar doică, iar pe alții i-a văzut în cele mai intime sau jenante posturi. Era un lucru suficient de puternic încât să șteargă diferențele dintre pozițiile sociale și uneori chiar să inverseze ierarhiile.

Comandă seria de 4 volume

ȘI PRIMEȘTI PANDANTIVUL MAGIC AL ELFILOR CADOU

regatul-inocentilor-4-vol

249,99 lei

162,49 lei

CADOU la achiziția seriei de 4 volume Regatul inocenților

Mai multe păreri ale cititorilor...

„Nu aveti idee ce carte am citit. Nu stiu daca imi pot gasi cuvintele necesare sa exprim cat de mult m-a impresionat! Roller coaster de sentimente mi-a oferit aceasta carte! Zambete, tristete nemasurata, lacrimi cu duiumul, saritura de bucurie, de toaaate!”
Monica
Recenzii cărți bune
„Cu fiecare nouă carte pe care o citesc de la Theo Anghel, încep tot mai mult să cred că ea nu este nici un simplu om, nici un simplu autor, ci o ființă supranaturală, ale cărei cuvinte sunt înzestrate cu magie, pentru a aduce lumi incredibile în ochii cititorilor.„
Eva Anca
randurilevei.ro
„Când vreau un fantasy bun mă întorc negreșit la Theo Anghel. Nu doar că nu m-a dezamăgit niciodată, dar mă încarcă mereu cu o energie greu de descris. Theo e o creatoare de universuri fantastice sublime. Am mai spus-o și voi continua să mă repet: Theo scrie cu nerv și emoție deopotrivă!”
Daniela Faur
Scriitor

Povestea...

    Cu peste șase sute de ani în urmă, Esrendellul era locuit în bună înțelegere de oameni și elfi. Cu timpul însă, din rândul seminției oamenilor s-au ridicat voci care au cerut independența, inoculând în conștiința poporului convingerea că, astfel, muritorii o vor duce mai bine.
    Conducătorul elf al regatului s-a opus, dar oamenii au pus la cale o lovitură de stat, care, într-un final, a dus la un război nimicitor. Cum soldații elfi erau luptători redutabili, iar rezistența lor în luptă, imposibil de egalat, balanța a înclinat copleșitor în favoarea vechii ordini.
    Totuși, impresionat de îndârjirea cu care oamenii îmbrățișaseră cauza separării celor două seminții, regele elf a consimțit să-și retragă poporul dincolo de Pădurea de Smarald, tărâm locuit doar de elfi, și să-i lase pe muritori să se descurce singuri.
    S-a încheiat un tratat care îi asigura pe oameni că, atâta timp cât se vor orândui în pace și bună înțelegere, niciun picior de elf nu va călca pe pământul noului stat format, Erfenor.
    Lucrurile au mers bine o vreme, dar, cum firea oamenilor poate fi cu ușurință coruptă de putere, nedreptățile au început să capete accente grotești.
    Familia Toril, una dintre casele nobile ale Erfenorului, stăpână de sute de ani a domeniului Toril din statul Arnor, își ducea viața în liniște și armonie la hotarul cu Esrendellul.
    O întâmplare căreia, inițial, nimeni nu i-a dat vreo importanță, a atras după sine o avalanșă de nenorociri care au zguduit din temelii echilibrul acestei vechi familii.

Pregătit de aventură?

Comandă volumul 1, ca să simți gustul poveștii, sau cumpără seria de 4 volume, și primești cadou Pandantivul Magic al elfilor.

Volume ale seriei Regatul inocenților

regatul-inocentilor-1
regatul-inocentilor-3
regatul-inocentilor-4

Comandă seria de 4 volume și plătești mai puțin. În plus, vei primi Pandantivul Magic al elfilor absolut gratuit.

249,99 lei

162,49 lei

„E foarte interesant de urmărit modul în care se deruleaza interacțiunea elfilor și a oamenilor pe parcursul peripețiilor lor comune, relațiile care iau naștere, simpatiile, tachinările și, bineînțeles, poveștile de iubire! Stilul cărții se remarcă prin aceeași scriitură rafinată, descrieri migăloase, dialoguri spumoase, personaje bine construite și decoruri spectaculoase pe care le-am apreciat și la celelalte cărți ale autoarei.”

delicateseliterare.ro

regatul-inocentilor-1

Comandă primul volum

49,99 lei

34,99 lei

regatul-inocentilor-4-vol

Comandă seria de 4 volume + Pandantivul Magic al elfilor cadou

249,99 lei

162,49 lei

theo-anghel

Theo Anghel a cucerit cititorii încă de la debut, cu volumul Întoarcerea, primul al seriei „Am murit, din fericire”. Stilul original, ajuns inconfundabil odată cu trecerea anilor, a surprins plăcut, mulți declarând că Theo scrie „ca afară”.

Cărțile sale sunt o fabuloasă infuzie de genuri, în care fiecare cititor poate găsi clipe unice de refugiu și magie.

THEO ANGHEL

AUTOR