regatul-inocentilor-1regatul-inocentilor-2regatul-inocentilor-3THE BEST OF FANTASYRegatulinocenților”Când vreau un fantasy bun,
mă întorc negreșit la Theo Anghel.”
”Combinația
perfectă
între
Tolkien și
George Martin”
COMANDĂ SERIASPRE SITE
cadou-pandantiv

CADOU

Pandantivul magic al elfilor este al tău la achiziția acestei serii.

COMANDĂ SERIA de 3 volume COMANDĂ SERIA de 4 volume
REGATUL-INOCENTILOR-3-VOLUME

Cum începe totul…

Cu peste șase sute de ani în urmă, Esrendellul era locuit în bună înțelegere de oameni și elfi. Cu timpul însă, din rândul seminției oamenilor s-au ridicat voci care au cerut independența, inoculând în conștiința poporului convingerea că, astfel, muritorii o vor duce mai bine. Conducătorul elf al regatului s-a opus, dar oamenii au pus la cale o lovitură de stat, care, într-un final, a dus la un război nimicitor. Cum soldații elfi erau luptători redutabili, iar rezistența lor în luptă, imposibil de egalat, balanța a înclinat copleșitor în favoarea vechii ordini. Totuși, impresionat de îndârjirea cu care oamenii îmbrățișaseră cauza separării celor două seminții, regele elf a consimțit să-și retragă poporul dincolo de Pădurea de Smarald, tărâm locuit doar de elfi, și să-i lase pe muritori să se descurce singuri. S-a încheiat un tratat care îi asigura pe oameni că, atâta timp cât se vor orândui în pace și bună înțelegere, niciun picior de elf nu va călca pe pământul noului stat format, Erfenor. Lucrurile au mers bine o vreme, dar, cum firea oamenilor poate fi cu ușurință coruptă de putere, nedreptățile au început să capete accente grotești. Familia Toril, una dintre casele nobile ale Erfenorului, stăpână de sute de ani a domeniului Toril din statul Arnor, își ducea viața în liniște și armonie la hotarul cu Esrendellul. O întâmplare căreia, inițial, nimeni nu i-a dat vreo importanță, a atras după sine o avalanșă de nenorociri care au zguduit din temelii echilibrul acestei vechi familii.

”Autoarea ne poartă pe tărâmurile elfilor, unde până acum a domnit Tolkien. Theo Anghel a reușit să-și creeze un loc al ei de-a dreapta maestrului!

  • goodreads.com

regatul inocenților

vol. 1
”O carte pe care am citit-o cu sufletul la gură… Autoarea dovedește că este o demnă urmașă a lui Tolkien.”
comandă vol. 1

Cu fiecare nouă carte pe care o citesc de la Theo Anghel, încep tot mai mult să cred că ea nu este nici un simplu om, nici un simplu autor, ci o ființă supranaturală, ale cărei cuvinte sunt înzestrate cu magie, pentru a aduce lumi incredibile în ochii cititorilor.

– Eva – goodreads.com

”Această operă se numără printre puținele pe care le-am recitit vreodată. Am simțit nevoia să mă reconectez cu frumosul, cu natura, cu bunătatea, într-o perioadă care nu mi-a fost foarte benefică.

– Geanina – goodreads.com

Peisaje de vis, oameni si elfi traind impreuna

– Luiza – goodreads.com

regatul inocenților

vol. 2

”Nu aveti idee ce carte am citit. Nu stiu daca imi pot gasi cuvintele necesare sa exprim cat de mult m-a impresionat!
Roller coaster de sentimente mi-a oferit aceasta carte! Zambete, tristete nemasurata, lacrimi cu duiumul, saritura de bucurie, de toaaate!
O lume magica in care m-am pierdut si nu mai vreau sa ma regasesc!”

  • Gabriela – goodreads.com
comandă vol. 2
Înțelegeam acum de ce Yamal ne păzea ca o leoaică. Fusese și ea tânără, știa că ani întregi de educație strictă puteau deveni scrum în focul sărutărilor bărbatului potrivit.
-Regatul inocenților – vol. 2

regatul inocenților

vol. 3
”Am citit cartea asta cu un sentiment de plutire într-o altă lume magică, pictată în cuvinte cu atâta măiestrie cum numai Theo Anghel știe. ”
-Laura – goodreads.com
comandă vol. 3

regatul inocenților vol. 4

Numai ce a apărut! ❤️

Trebuie citită seria asta neapărat. E potrivită de la cel mai mic la cel mai mare. Iar volumul 4…! Nu zic. 🤫  Aștept cu nerăbdare cartea a 5-a. Până atunci voi reciti seria. 🥰🥰

comandă seria de 4 volume

alege să fii elf

CADOU

Pandantivul Magic al elfilor

comandă seria de 3 volume comandă seria de 4 volume
Vezi și…

păcatele fiului

CEA MAI BUNĂ SERIE DE FANTASY CONTEMPORAN ROMÂNESC
Află mai multe Comandă seria de 4 volume