Evadează câteva ore bune într-o lume din care nu îți vei mai dori să te întorci.

În această poveste epică, vei fi alături de o tânără eroină în timp ce își descoperă destinul și se confruntă cu răul suprem care îi amenință lumea.

Comandă volumul 1

Ești gata să intri într-un tărâm al minunilor și aventurii?

Al iubirilor interzise și al onoarei?
Atunci alătură-te elfilor în Regatul inocenților, într-o aventură fantastică și fermecătoare care te va lăsa fără suflare!

Comandă volumul 2

„N-o poți lăsa din mână!”

„Îi iubesc atat de mult pe elfi!
Avem atât de multe de învățat din simpla lor prezență în carte. Sunt modele pentru muritorii rar capabili de profunzime, onoare și sentimente adânci.”

Comandă volumul 3

„Am senzația că uneori uitam să respir.
M-am îndrăgostit de elfii Esrendellului!”

„Vreau doar sa ii mulțumesc lui Theo Anghel pentru aceasta serie, pentru personajele frumos conturate, pentru peisajele de vis, pentru tot !
Nu credeam că o să am vreodată un autor preferat, pentru că e foarte greu de ales, dar Theo, ți-o zic cu dragă inimă că ești autorul meu preferat.”

Comandă volumul 4

„Când vreau un fantasy bun, revin negreșit la Theo Anghel.”

„Am primit seria de 4 volume luni la prânz, aseară (miercuri) nu mai aveam ce citi! De abia aștept volumul 5, adică ieri dacă se poate!”

Comandă seria de 4 volume

CADOU

Pandantivul Magic al elfilor GRATUIT la achizitia seriei de 4 volume.

Comandă seria de 4 volume

Alătură-te miilor de cititori încântați.

Raeran este elful care l-a detronat în sufletul meu pe Legolas!!! Cred că asta spune tot! Ca să nu mai spun ca fiecare dintre personaje, oameni și elfi, sunt impresionanți!

Geo Marcovici / Goodreads

O carte pe care am citit-o cu sufletul la gură. Autoarea dovedește că este o demnă urmașă a lui Tolkien. Felicitări pentru lumea magică pe care ai zugrăvit-o pentru noi, cititorii!

Dana Petraru / Goodreads

Fanilor Stăpânului Inelelor vreau să le spun că avem o scriitoare demnă de Tolkien, iar pentru cei iubitori de cărți care să îi surprindă, le spun că romanul de față este tot ceea ce au nevoie.

Alina Raluca Iorga