Cum public?

Pentru că primim multe emailuri în care suntem întrebați, de către debutanți, în special, cum trebuie să procedeze pentru a se vedea publicați, aducem câteva lămuriri: Primul lucru pe care trebuie să-l faci, ca doritor de a publica la noi, este să trimiți manuscrisul (în format word).
În același fișier word se trec mai întâi datele de contact: nume, email și telefon, apoi un scurt sinopsis, apoi povestea pe care dorești s-o supui atenției redactorilor Quantum.
Foarte important este felul în care se prezintă manuscrisul tău: să fie scris îngrijit și corect românește, iar diacriticele trebuie să fie la locul lor.
Dacă se poate înscrie în proiectul nostru editorial, vom iniția discuția în legătură cu publicarea.
Nici nu te gândi, autorule, să trimiți manuscrisul fără diacritice; nu-l va lua nimeni în seamă. În schimb, nu-ți face griji pentru câteva scăpări de tastatură, se întâmplă și marilor scriitori.
Manuscrisele se pot trimite la adresa de mail: editor@quantumpublishers.ro

Vă rugăm să nu trimiteți manuscrise la mail office@quantumpublishers.ro, ci la adresa electronică dedicată: editor@quantumpublishers.ro

Doar autorii manuscriselor care se înscriu în programul editorial Quantum vor fi contactați (într-un termen cuprins între 30 – 90 de zile) de către redactorii noștri.
Trimiterea manuscrisului presupune acceptarea condițiilor enumerate mai sus.

Mulțumim.

Lasă-ne un mesaj

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj