Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj


Termeni și condiții

Prețul de achiziție al produselor din librăria Quantum

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + cheltuieli de expediție. Costurile privind livrarea sunt menționate în momentul finalizării comenzii.
Toate prețurile sunt exprimate în Lei.

Procedura de comandă

Clienții pot comanda produsele de pe www.quantumpublishers.ro online, cu ajutorul coșului de cumpărături sau prin email.
Comanda se consideră valabilă numai după ce Quantum Publishers confirmă clientului prin e-mail posibilitatea onorării acesteia.
Clientul poate anula comanda prin email în aceeași zi în care a fost plasată, până la ora 17.
Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.
Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă quantumpublishers.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului comandat. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate face:
– Ramburs la primirea comenzii
– Prin depunerea sumei ce reprezintă prețul produsului comandat în contul bancar al Quantum Publishers

În cazurile unor comenzi cu valoare mare Quantum Publishers își rezervă dreptul de a solicita o plată in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta quantumpublishers.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Modalități de livrare:
– Prin curier rapid
– Prin Poșta Română
Returnarea produselor

quantumpublishers.ro respectă prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce conferă cumpărătorului dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Quantum Publishers are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea Quantum Publishers îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.
În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificate de garanţie etc.).

Limitarea răspunderii

Quantum Publishers nu garantează accesul clienților pe site în orice moment, nefiind răspunzător de problemele tehnice, defecțiuni ale serverului sau conexiunii la internet, etc, cauzate de terți. De asemenea, accesul la site poate fi limitat din cauza prblemelor generate de upgradeuri sau din motive comerciale ale Quantum Publishers.

Totalitatea informațiilor de pe quantumpublishers.ro sunt cu titlu exemplificativ. Produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate online: copertă, aspect, culoare etc. Quantum Publishers își rezervă dreptul de a modifica oricând detaliile disponibile online ale produselor comercializate pe site.

În cazul în care Quantum Publishers se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la quantumpublishers.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.
Quantum Publishers nu răspunde de conținutul cărților (prin contract aceasta este responsabilitatea autorilor) sau de comentariile postate de vizitatorii siteului. Quantum Publishers nu răspunde de conținutul siteurilor la care se ajunge prin linkuri.

Foța majoră

Nici clientul, nici Quantum Publishers nu vor fi răspunzători pentru ne executarea obligațiilor contractuale dacă asta s-a întâmplat din cauza unui eveniment de forță majoră.
Quantum Publishers își rezervă dreptul de a interzice accesul anumitor clienți sau vizitatori fără notificare prealabilă.

Reducerile

Politica prețurilor sau a reducerilor este stabilită în totalitate de către Quantum Publishers. Prețul de cumpărare este acela afișat în momentul lansării comenzii.
Toate promoțiile sunt valabile în limita stocului disponibil.

Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare.

 


 

quantum boy-fara text-orange shades-600 px

S.C. Quantum Publishers SRL
CUI 35301421
NR. REG. COM. J23/4334/2015
CAPITAL SOCIAL: 200 LEI
CONT LEI: RO18BTRLRONCRT0329696901
Banca Transilvania, Sucursala Agenția Valea Argeșului, București
Str. Bubica Nr. 31, Domnești, Ilfov, Cod 077090
Program: Luni-Vineri 9.00 – 19.00
E-mail: office@quantumpublishers.ro