Infidelii – un mix incendiar de umor, erotism și viață adevărată

infidelii-post

A apărut, în sfârșit, romanul care s-a născut la cererea cititorilor. După lansarea romanului Infidela în 2019, noi cititorii, am fost nemulțumiți de final. Unul care cerea o continuare. Iată că Daniela a dovedit încă o dată că are o imaginație bogată și e deschisă la cererea publicului, ceea ce ne bucură pe noi, fanii scrierilor ei.
Am citit Infidelii cât era încă la tipar și am avut plăcerea să vorbesc despre carte la evenimentul organizat pentru lansarea cărții. A fost o super lansare, plină de zâmbete, prăjituri și șampanie. Nu ne-am lăsat păcăliți nici măcar de furtuna care se apropia.
Mă bucur că Daniela a continuat povestea lui Sebastian și a Elei, păstrând profunzimea, umorul și frumusețea personajelor din primul volum.
Al doilea volum vine la doi ani după primul, iar viața celor doi ne este prezentată tot după aproximativ doi ani de la despărțire. Ce au făcut cei doi în tot acest timp ?
Fiecare dintre ei are pe cineva alături, Sebastian are o relație stabilă, iar Ela are alături de ea o persoană pe care o adoră enorm. S-au întâmplat multe în viața lor în acest timp, dar când, întâmplător, se întâlnesc la o conferință, între ei se aprinde o flacără explozivă. Ela este aceeași zăpăcită și impulsivă, dar ceva s-a schimbat la ea. Sebastian se hotărăște să o caute și apare la locul ei de muncă pentru o colaborare cu compania la care lucrează și așa încep din nou o relație neasumată. Focul dragostei lor se reaprinde la fel ca în trecut, dar de această dată Ela este secretoasă, ascunde ceva.
Secrete, minciuni, trădări și multă dragoste. Asta vă așteaptă în volumul doi din această serie. Cum trec cei doi peste toate piedicile trecutului, dar și a celor din prezent trebuie să aflați singuri. Nu pot să povestesc mai mult pentru că aș strica punctele cele mai importante pe care a fost construit romanul.

După cum spuneam mi-a plăcut umorul delicios care a însoțit acest volum doi și mi s-a părut că autoarea a fost mai degajată în folosirea limbajului specific genului 18+, ba mai mult, scenele erotice sunt mai spumoase, totul părând mai natural. Personajele sunt bine construite, autoarea trecând personajele prin momente de suferință compensând de fiecare dată cu scene de dragoste explozive.
Mi-a plăcut că Daniela a păstrat stilul din volumul întâi și a construit un roman erotic bazat pe sentimentele protagoniștilor, nu doar pe scenele hot. Relația personajelor principale fiind atipică de la început, un fel de dragoste cu năbădăi.
Un alt nou în acest volum este dubla perspectivă. De data aceasta avem, nu doar părerea Elei, dar și cea a lui Sebastian. Foarte reușită viziunea masculină asupra situației personajului, pentru asta Daniela are felicitările mele.

Recomand Infidela & Infidelii, dar și trilogia Forțele naturii semnat de aceeași Daniela Faur, o tânără autoare contemporană cu care trebuie să ne mândrim.

Citat
„De ce trebuie mereu să vorbim ca la carte, să nu deranjăm? Trebuie să am sâni, nu țâțe. Fese, și nu buci. Păsărică, sub nici o formă pizdă. Organul bărbatului e aia, mădular sau umflătura din pantaloni. Ca în filmele de groază în care nu-i poți spune unui monstru pe nume că devine realitate, adică cel mai crunt coșmar. Dacă te încumeți și rostești cuvintele interzise, pregătește-te să fii crucificată. Curvă ești deja, se subînțelege. Mai știți filmele traduse de doamna Nistor? Trebuie să vi le amintiți, sunt un deliciu! Când fuck you înseamnă luate-ar naiba! Cred că ni s-a întipărit bine cenzura asta în creieri. Și dacă mai scapă un căcat e jale. Când avem sinonimul rahat la îndemână. Mai că-ți vine să-l înfuleci! …”

Articol preluat de pe literaturapetocuri.ro

Cărți Daniela Faur

-20%
I ❤ it!
83.99 lei
-20%
I ❤ it!
43.99 lei
-20%
I ❤ it!
39.99 lei