Bendeac și Pop – Umor la pătrat

Putem doar să ne imaginăm cum o fi decurs un dialog între doi oameni cu simțul umorului. Mihai Bendeac și Ciprian Pop, autorul seriei FRAIERO! (2 volume), s-au întâlnit și au făcut schimb de cărți. Probabil că și Bendeac, la fel ca oricare alt cititor, va găsi în aventurile adolescenței lui Ciprian Pop stranii similarități cu a sa.Pănă când vom afla părerea lui Bendeac despre Fraiero!, aruncă un ochi peste sinopsisul seriei.

Trending now

Profită de oferte și cadouri

Vezi toate ofertele
-5%
-5%
PROMO
52.25 lei
-5%
Citește
-5%
PROMO
46.55 lei
-5%
Citește
PROMO
47.50 lei
-5%
Citește
-5%
Citește

Ştii genul acela de persoană care se îndrăgosteşte în adolescenţă de fata visurilor lui, pe care până și părinții ei îl plac?
Cuminte și care nu pierde nopțile prin cluburi?
El și ea sunt cuplul model, îşi fac planuri de viitor pe care, încet, încet, le pun în practică. Se căsătoresc, fac copii, trec şi de nunta de argint, au nepoţi şi trăiesc fericiţi toată viaţa până la adânci bătrâneţi…
OK! Dacă asta cauți, n-o să găsești în această carte.
Zânele, unicornii şi rozul sunt pentru poveştile clasice de dragoste, iar aceasta nu este o poveste de dragoste, dar conţine dragoste. Ce-i drept, altfel.
Dacă râzi cu prietenii când îți amintești de năzbâtiile din adolescență, dacă îți amintești cu emoție de prima iubire care ți-a dat lumea peste cap, cartea aceasta este pentru tine.
Conține o poveste adevărată, destăinuită cu umor savuros chiar de către cel care a trăit-o.

Cărți - Ciprian Pop