Dyana Pislaru
Autor

Sunt o fată simplă de la țară, introvertită și extrem de curioasă. Iubesc să citesc și să descopăr lucruri noi din fiecare domeniu. Copil fiind, mi-am pus la încercare abilitățile într-ale scrisului și am transformat povești deja văzute ori citite. Am realizat că asta reprezenta modul meu preferat de evadare, că țeseam povești și lumi noi în care pătrundeam cu drag de fiecare dată când îmi luam caietul în brațe și am făcut din asta un hobby. Personajul meu favorit și-a găsit acum loc in cadrul editurii Quantum Publishers și vă invit să o cunoașteți. Sper că și altele i se vor alătura și vă vor încânta cu poveștile lor.

HOME-PAGE

Daniela Faur
Autor

Eu sunt Daniela, jurnalist de profesie care și-a abandonat cariera din simplul fapt că nu s-a putut identifica cu presa românească de astăzi. Am cochetat cu scrisul încă de mică. Îmi aduc aminte cu nostalgie că în vacanțele de vară, petrecute la sat, la bunica, am umplut caiete întregi cu povestiri în care eu, fratele și verișorii mei am fost personajele principale. Regretul meu de astăzi este că tot ce am scris s-a pierdut pe undeva, prin podul bătrân al casei în care nu mai locuiește nimeni de ani de zile. Cred că dragostea pentru scris a rămas întipărită în mintea și sufletul meu, dar a așteptat ceva timp, tăcută, până a răzbit la suprafață. În 2013 m-am apucat de scris o serie fantasy și de atunci nu m-am oprit. De la povești supranaturale am ajuns să scriu o carte erotică – Infidela. Așa am intrat în familia Quantum, de a căror cărți și autori mă lipisem de când am început să citesc literatură românească contemporană. Sper ca imaginația mea să vă bucure de acum înainte cu romane de tot soiul, căci nu vreau să-mi pun o etichetă. Voi scrie din suflet, pentru sufletele voastre!”

theo-anghel

Theo Anghel
Autor / editor / graphic designer

Scriu din copilărie, când, la lumina lumănărilor (nu pentru că aș fi fost vreo romantică, ci pentru că ne tăiau comuniștii curentul electric), inventam poveștile mele cu mușchetari. Nu m-am gândit niciodată să public ce scriam, dar uite că, totuși, s-a întâmplat.

Marina Neagu
Autor

M-am născut într-o familie de economişti ce m-a îndemnat către acest gen de carieră.
Chiar dacă le-am urmat sfatul, nu am uitat niciodată de cea mai mare pasiune:
Să visez cu ochii deschişi şi să scriu despre asta.

Madalina Alexandru
Autor

Deși am absolvit „UMF Carol Davila” din București și profesez ca farmacist, scrisul a reprezentat pentru mine o fascinație încă din copilărie. Pasiunea a început cu devorarea fiecărei cărți pe care am putut-o găsi și a continuat cu însemnarea citatelor favorite. S-a concretizat acum zece ani și de atunci am reușit să finalizez două romane, dintre care „Nostalgia pianului fara clape” este cel de-al doilea. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar îmi doresc să rămân la fel de mistuită de idei ca până acum. 

Cosmina Posedaru
Autor

Cine sunt eu, visele mele spulberate, dorințele mele împlinite, trăirile mele… Sunt atât de irelevante în dezlegarea înțelesurilor ascunse ale muncii mele. Şi totuşi sunt acolo; totul despre mine, despre ce am fost vreodată si ce voi deveni, pitite în spatele literelor înşelătoare. Scrisul este modul meu de a mă exprima, de a relaționa cu lumea ‘reală’. Iar asta înseamnă totul pentru mine.

Lisa Darlent
Autor

Medic veterinar scriitor. Cine a mai pomenit? Dar asta sunt! Lumea mea nu este cea în care trăim, ci aceea pe care am creat-o prin cuvinte. Combinând meseria cu pasiunea și încurajată de cei mai înfocaţi susţinători – câinele Blacky, iepuroaica Aky şi agama Sinbad, care, din păcate, n-au întrunit condiţiile pentru călătorie – am părăsit realitatea în favoarea unui tărâm medieval, populat de dragoni şi demoni, de regate care venerează capre, suverani nebuni şi saurieni ţâfnoşi. Scriu pentru a da viaţă unui nou univers

Laura Știrbu
Autor

De mică am evadat în lumile fascinante pe care le descopeream citind, aceste escapade devenind un fel de dependeță. Când am realizat că nu numai pot să îmi creez propriul univers, cât și să provoc la rândul meu dependență altora ca mine, m-am apucat să îmi aștern gândurile pe hârtie. Scriitura este un drog pentru sufletul meu, un refugiu din realitatea trupească, care este des apăsătoare pentru un medic. Mulțumesc tuturor care mă însoțesc în această călătorie literară! O să descoperim împreună mai mult decât Valahia!

raluca-andreea-chiper

Raluca Andreea Chiper
Autor

Întotdeauna m-am întrebat care este rostul meu pe pământul acesta
şi mi-a trebuit ceva timp să aflu că sunt un trimis din cine ştie ce lumi îndepărtate cu misiunea de a dezvălui
întâmplări şi personaje ascunse prin univers
care vor să se nască prin prisma ochilor mei de scriitoare,
una cu intenţia de a aşterne pe hârtie gânduri şi vise dornice să rămână nemuritoare între paginile cărţilor.

Allex Trușcă
Autor

Salutare, eu sunt “Nebunul Alb” 🙂

De fapt, eu sunt Allex, autorul romanului “Nebunul Alb”. Uneori, chiar destul de des,  mă identific cu el, dar asta e cu totul altă poveste ;). Scriu fantasy, îmi place să amestec fapte şi întâmplări reale cu fantasticul, cu explicaţii ocult-religioase, încerc să creez controverse şi să depăşesc limite. E prima mea carte, dar promit că vor mai urma. Citiţi-mă, criticaţi-mă, dar nu va opriţi să visaţi!

Cu mult drag,  Allex

Alina Serban
Autor

Aș putea spune că scrisul e moștenire de familie însă asta nu am știut-o nici măcar eu decât atunci când deja acceptasem că e ceea ce îmi doream să fac. Mai întâi de toate am fost și sunt un om îndrăgostit de lumină și mai apoi de cuvinte. Cu toate astea simt că una o naște pe cealaltă și tot așa într-un joc continuu. N-aș vrea să spun prea multe pentru că vreau să-mi las munca să vorbească pentru mine așa cum eu nu aș putea o face niciodată. Am 24 de veri, dansez în ploaie ori de câte ori pot și sunt ca un elefant într-un magazin de porțelanuri.

Cristinne C.C.
Autor

Asemeni oricarui copil, am descoperit prima dată cuvintele vorbite, apoi pe cele scrise, iar în cele din urmă, mi-am dorit să aștern la rândul meu cuvinte. Și-am făcut asta de atunci, pe orice, pe stradă, cu cretă, pe caietele de teme, în primul meu jurnal… Cărțile pe care le scriu ascund o parte din mine, o parte pe care, cu greu mi-am găsit curajul să o expun întregii lumi. Dar am făcut-o în speranța ca aceste povești vor aduce aceeași bucurie în sufletele cititorilor pe care am simțit-o eu atunci când le-am scris.

sandra-coroian

Sandra Coroian
Autor

Deși ca artist m-am născut muzician, iar în liceu am urât literatura, ceva din interiorul meu m-a împins spre acest Univers extraordinar.

După 14 ani ca artist în hip hop-ul underground, violoncelistă timp de 8 ani și într-un final traducătoare cu licență, mi-am găsit adevărata chemare.

Scriu pentru că iubesc cărțile, scriu pentru că imaginația mea mă copleșește. Așa a apărut I.R.En., romanul meu de debut care și-a găsit o casă în inima editurii Quantum.

Mihaela Strenc
Autor

M-am născut în 1983 şi am urmat cursurile Facultăţii de Geografie.
Mi-a plăcut să scriu încă din copilărie, când visam ca poveştile mele să apară în librării.
După ce mi-am încercat norocul pe internet, publicând o carte în format electronic, am ajuns la editura Quantum,
cu romanul Îngerul Întunecat, primul volum al seriei Oraşul Îngerilor.

georgiana-vaju

Georgiana Vâju
Autor / Editor / manager

Eu nu scriu de când mă știu; de fapt, habar nu am de când scriu, știu doar că o fac. Îmi plac cuvintele nerostite, cele care prind contur în gând, dar din varii motive rămân captive acolo. Și e păcat, pentru că, de foarte multe ori, se întâmplă ca întreaga noastră ființă să fie concentrată în gânduri fără glas. Ca să prindă viață și cele nerostite, eu le-am eliberat. Și mi-a plăcut, s-au adunat, s-au conturat.

cristina-otel

Cristina Oțel
Autor

Cine sunt eu?

O studentă care zâmbește de câte ori scrie, citește sau încropește o rețetă nouă.
Îmi place să scriu și să concretizez toate gândurile care umblă hai hui prin mintea mea, să citesc în nopțile de vară
și să prepar rețete dulci, dar sănătoase.
Dacă nu-mi petrec timpul printre litere și ingredientele unei prăjituri, mă găsești lângă oamenii care mă fac
fericită. Și lângă toți cățelușii mei.

Daniel Botea
Autor

Am început să scriu pentru un prieten, apoi pentru prieteni,
urmând să leg prietenii prin scris și, mai ales, să mă întovărășesc cu scrierea.
Așa m-am împrietenit și cu Editura Quantum și: vis împlinit!

Livia Furia
Autor

Sunt introvertită şi pentru mine mult mai importantă este lumea interioară decât cea exterioară, de aceea evit să vorbesc despre mine. Ciudat? Poate, dar un scriitor se poate ascunde în spatele măștilor, dezvăluindu-se treptat cititorilor săi. Oricum, sunt medic veterinar, născută şi crescută în București, mutată apoi „la ţară” pentru a-mi practica meseria. Scriu de mult timp chiar (aproape 11 ani), şi sunt autoarea romanului Choice, un thriller/SF deosebit.