intoarcerea-am-murit-din-fericire-1

„Fani ai genului fantasy, cartea asta este pentru voi!”

„Una dintre cele mai bune povești speculative pe care le-am citit, și asta punând la socoteală și autorii britanici și americani.”  – cititor

49,99 lei

34,99 lei

Ce spun cei care au citit...

„Sâmbăta seara am terminat Întoarcerea, dar nici nu am stat prea mult pe gânduri ca m-am si apucat de Chaos, volumul al doilea al seriei. De ce? Fiindcă deja voiam sa continui aventura!”
Oana Nicoleta
Cititor (goodreads.com)
„O carte deosebita, exact cum ma asteptam sa fie! Recunosc ca cel mai mult ma fascineaza scriitura dezinvolta a lui Theo Anghel. Personajele sunt delicioase, excelent conturate.”
Daniela Faur
Scriitor
„Theo Anghel este o scriitoare desavarsita. Are umor, scrie extraordinar de bine si te face sa nu mai poti lasa cartea din mana.”
Ioana Dumitrăchescu
Scriitor

  „Eram un simplu cititor când am început să citesc cărțile lui Theo Anghel… Și apoi am devenit jumătate cititor, jumătate personaj. Să vă spun cum a fost…”

literaturapetocuri.ro

Fragment din carte

Mă numesc Oriana. 
Am nouăsprezece ani fără câteva zile. Nu am părinți, și asta nu pentru că ar fi murit, ci pentru că nu i-am văzut niciodată. Dispariția lor este o poveste încâlcită și lungă. O voi relata cu altă ocazie. Adevărul e că n-aș ști de unde să apuc firul istoriei în așa fel încât să aibă vreun sens, mai ales că nu există nimeni care să aibă o variantă altfel decât dezlânată în legătură cu evaporarea lor.

Mătușa Aimee, cea care m-a crescut, îmi spunea că am moștenit ochii mamei și nasul tatălui meu. Urât nas, dacă mă întrebați pe mine. Cam lung pentru fața mea rotundă. Dar de ce să mă plâng? Alții primesc vile, mașini, bani; eu am primit un nas. Noroc cu ochii mamei; salvează situația în mod onorabil. Mari, rotunzi, de un albastru profund, de lazulit.


„Ai ochii mamei tale!“ Cât de enervant sună asta? Nu simțeam deloc că am ochii altcuiva, ba chiar îi simțeam cât se poate de ai mei. Cu atât mai puțin îmi doream să am ochii cuiva care nu mă prețuise suficient cât să rămână cu mine.


Părul nu știu de la cine e. Mătușa nu mi-a spus, iar eu n-am întrebat-o. Mi-era teamă să nu găsească vreo rudă care și-ar fi aruncat genele hăt, peste generații, și să fiu deposedată și de el. E negru corb, des, lung. Pentru că nu am timp de pieptănat, îl țin împletit într-o coadă de școlăriță. Îmi amintesc că în gimnaziu sufeream din cauza părului, băieții mă trăgeau de el. Mătușa mă consola, spunându-mi că mucoșii ăia mă plăceau și, de tonți ce erau, așa alegeau să-și arate simpatia. Ciudată specie, băieții ăștia!

Serie recomandată de București FM: „Theo Anghel scrie cărți care pot rivaliza cu Jurnalele Vampirilor sau cu oricare altele din acest gen.”

București FM

„Un crescendo al fascinației!”

literaturapetocuri.ro

comandă seria completă ȘI PRIMEȘTI PANDANTIVUL MAGIC AL ELFILOR CADOU

259,99 lei

168,99 lei

CADOU la achiziția seriei de 5 volume

Mai multe păreri ale cititorilor...

„Mi-a placut foarte mult primul volum si a facut o prima impresie minunata. Aveam nevoie urgenta sa citesc ceva usor si frumos in acelasi timp si am apucat in maini exact cu cartea potrivita.”
Georgiana
Cititor (goodreads.com)
„Un fantasy care a reusit sa imi aduca aminte de cele mai bune serii citite de mine (Instrumente Mortale, Georgina Kincaid etc)”
Simona
Cititor (goodreads.com)
„Recomand cartea asta tuturor. E atât de bună încât sper să aibă încă zece părți, să nu se termine niciodată. E prea bună! I-am dat 5 stele pe Goodreads, iar dacă era posibil i-aș fi dat 1000.”
Lavinia Călina
Scriitor

Povestea...

Există viață după moarte?
Unii vor spune că da, alții că nu. Există însă un răspuns la care, cu siguranță, nu v-ați gândit.

Tânăra Oriana moare într-un accident, chiar în ziua nunții.
Ajunsă pe lumea cealaltă, află că este unul dintre cei aleși să se întoarcă pe pământ ca recuperator de suflete.
Primește un apartament sărăcăcios în care să locuiască și doi îngeri pe post de sfătuitori. Ama este reprezentanta Raiului, iar Abel, al Iadului. Cei doi sunt veșnic în conflict și singurul lucru pe care izbutesc să-l facă e s-o scoată din minți pe Oriana.
Pentru toți cei dragi, Oriana va rămâne moartă. Mătușa care a crescut-o, verișoara Elena, logodnicul și prietenii vor plânge deasupra unui mormânt în care ea nu este. Oricât de crud ar putea să sune asta, Orianei nu-i este permis să ia legătura cu ei. Dacă o face, consecințele vor fi dezastruoase.
Pentru o fată care a trăit în confort, care n-a trebuit decât să ceară pentru a primi, schimbarea este drastică. Misiunea încredințată de către ceruri pare sorită eșecului încă dinainte de a începe.
Care sunt șansele ca o fată căreia nu i-a păsat niciodată de altcineva în afara propriei persoane să înceapă dintr-odată să-i ajute pe alții?
Încrederea cerurilor să fi fost plasată atât de greșit?

„Una dintre cele mai bune povești speculative pe care le-am citit, și asta punând la socoteală și autorii britanici și americani.”

Cititor Întoarcerea: vol 1 al seriei Am murit, din fericire

 „Nu o veți lăsa din mână până la ultima pagină.

București FM (bucurestifm.ro)

„Pentru fanii Richelle Mead şi ai seriei Georgina Kincaid, pentru cititorii dornici de o gură rece de aer proaspăt (fără să fie nevoiţi să escaladeze Everestul sau să deschidă uşa şi să tremure de frig după câteva secunde), pentru cei curiosi, care vor să citească un roman inedit şi alert, unde atât îngerii, cât şi demonii, te vor face să râzi cu lacrimi în cele mai neobişnuite momente, le recomand cu căldură romanul de debut al autoarei Theo Anghel: Am murit, din fericite: Întoarcerea.”

Stefana Stoica (goodreads.com)

intoarcerea-am-murit-din-fericire-1

Comandă primul volum

49,99 lei

34,99 lei

Comandă seria completă + Pandantivul Magic al elfilor cadou

259,99 lei

168,99 lei

theo-anghel

Theo Anghel a cucerit cititorii încă de la debut, cu volumul Întoarcerea, primul al seriei „Am murit, din fericire”. Stilul original, ajuns inconfundabil odată cu trecerea anilor, a surprins plăcut, mulți declarând că Theo scrie „ca afară”.

Cărțile sale sunt o fabuloasă infuzie de genuri, în care fiecare cititor poate găsi clipe unice de refugiu și magie.

THEO ANGHEL

AUTOR